Appartement te Bornem (2880)

Algemeen
Referentie
:
4047
Prijs
:
Op aanvraag
Aantal slaapkamers
:
2
Aantal badkamers
:
1
Garage
:
1
Adres
:
2880 Bornem
Bewoonbare opp.
:
87 m²
Beschikbaarheid
:
Bij akte
Hippo vastgoed
Omschrijving
Assistentiewoning in Residentie Baudry op rustige locatie, vlakbij centrum Bornem

 Assistentiewoning in residentie Baudry op rustige locatie, vlakbij centrum Bornem

Deze assistentiewoning is gelegen in de recent opgetrokken Residentie Baudry te Bornem en bevindt zich op wandelafstand van het gezellige centrum van Bornem, met zijn marktplein vol restaurantjes en caféetjes. Het tweeslaapkamer appartement bevindt zich op de 2de verdieping. Er is een lift aanwezig in het gebouw en het appartement is toegankelijk voor minder-validen (rolstoelgebruikers). 

De woning bestaat uit een inkomhal met ingemaakte vestiairekast, met rechts de badkamer voorzien van lavabo, inloopdouche en toilet. Vervolgens bevinden zich de 2 slaapkamers. Op het einde van de gang betreden we de ruime en lichtrijke leefruimte met open keuken, voorzien van vaatwasser, elektrische kookplaat en combi-oven. Er is ook een berging aanwezig naast de keuken met de voorziening voor het plaatsen van de wasmachine en droogkast. Aan de woonkamer is er een terras (8,6 m2) waar het aangenaam vertoeven is. In het appartement is er een oproepsysteem met 24-uur permanentie. 

De assistentiewoning is ook voorzien van een eigen parkeerplaats in de garage en een berging van 23m2.

Daarnaast zijn er heel wat gemeenschappelijke ruimtes waarvan U kan genieten zoals een ontspanningsruimte, fitness- of sportruimte, ...  en de gezellige brasserie waar je kan gaan lunchen aan democratische prijzen voor de bewoners. 

Verder kan U ook genieten van tal van externe diensten op maat zoals traiteurdienst, kapper, boodschappendienst enz… De woonassistente zorgt samen met enkele vrijwilligers voor leuke activiteiten en is een aanspreekpunt voor alle bewoners. 
Openbaar vervoer voor het gebouw. 

Goede investering!

Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Ja
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
Nee
Bestemming
:
Woongebied
EPC
:
In aanvraag
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
CV op gas
Keuken
:
Kasten met toestellen
Beglazing
:
Hoogrendementsglas
Lasten